CONDICIONS DE COMPRA

ENVIAMENTS

Es realitzen enviaments tant a nivell nacional com a nivell internacional.

Pels productes de les famílies vins i conserves i preparats actualment es realitzen enviaments a Espanya peninsular, Balears i Unió Europea, amb certes restriccions. Per a la resta de productes s'envia a tot el món.

Per als enviaments de packs, vins i begudes i llibres a Espanya peninsular el cost d'enviament està inclòs. Per a la resta de destinacions s'aplicarà un càrrec depenent del destí.

En cas que algun producte no pugui ser enviat a una destinació concreta rebrà un avís automàtic des del motor de compra que ja no li permetrà seguir amb la compra.

Els enviaments es gestionen el dia hàbil posterior a la compra, de dilluns a divendres, i es processen des de la provincia de Girona. Fem tot el possible per a què es rebin a destí (dins d'Espanya peninsular) en un termini de 72 hores hàbils. En el moment de l'arribada del paquet, aquest requereix de signatura, per la qual cosa és necessària la presència d'algun recepcionari de la paqueteria. En cas de no trobar-hi ningú, el missatger tornaria el dia hàbil següent. Tot i deixar les seves dades i que es requereixi per escrit, no es garanteix que el missatger truqui al destinatari abans de fer l'entrega.

No es garanteix l'existència immediata de tots els articles. En cas que algun dels articles adquirits tingui algun retràs en l'entrega, contactarem via mail.

Des dels restaurants no es gestiona cap comanda i petició.

 

IMPOSTOS I ADUANES

En cas d'enviaments internacionals, no s'inclou en el preu cap impost addicional i/o impostos d'aduanes. Dependrà de cada país de destí l'aplicar o no certes taxes, que hauran de ser abonades pel destinatari de la mercaderia.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En compliment de la legislació vigent, si requereix devolució, garantia o desistiment, contacti amb nosaltres a info@hotel-llevant.com tot proporcionant el número de comanda i el comprovant de compra.

En cap cas es re-emborsarà l'import de les despeses d'enviament.

Per a poder procedir al canvi o re-emborsament, és necessari que la comanda compleixi les següents condicions:

Haurà de ser enviat a la direcció que s'indicarà des de Hotel Llevant Store

Haurà de ser rebut a les nostres oficines amb les mateixes condicions en què va ser enviat

El paquet haurà d’arribar a les oficines d’origen en un màxim de 15 dies des de la data de recepció de la comanda.

En cas de no complir-se aquestes condicions, Hotel Llevant Store pot negar-se a la devolució o re-emborsament.

 

VALS REGALS

- Per gaudir del val regal, haurà de contactar directament amb l’hotel per tal de reservar les dates desitjades, subjecte a restriccions i disponibilitat. La confirmació per escrit per part del departament de reserves és estrictament necessària.

- El val té una validesa d’1 any. No és bescanviable ni prorrogable. Tampoc és reemborsable.

- El val regal s'entrega via email en format PDF com a arxiu adjunt.